Even heerlijk uitwaaien op Schiermonnikoog.

Wilt u de dagelijkse beslommeringen van uw werk of de sport even achter u laten? Dan bent u van harte welkom op Schiermonnikoog, het eiland dat in de volksmond ook wel Schier wordt genoemd.

Zodra u op de boot naar dit prachtige waddeneiland stapt voelt u zich al in een andere wereld. Een wereld met prachtige natuur en serene rust.

Wilt u ook eens helemaal uitwaaien op dit prachtige eiland? De Flevofarm beschikt over 3 ideale vakantiebungalows die u kunt huren. Onze vakantiehuisjes staan midden in de natuur en zijn van alle gemakken voorzien. Hier beleeft u een heerlijke vakantie. Of het nu gaat om een weekend, een midweek of een langere periode, u komt gegarandeerd helemaal tot rust in onze vakantiewoningen.

Wat veel mensen niet weten is dat het strand van Schiermonnikoog het breedste strand van Europa is. Het strand van Schiermonnikoog is maar liefst 16 kilometer lang en 4 km breed. Het biedt veel mogelijkheden voor recreëren, van zonnen tot windsurfen. Het kan op Schier.

Daarnaast is Schiermonnikoog autovrij. Alleen de bewoners hebben het recht om er met een auto te rijden. Het eiland biedt dus een rustige en veilige omgeving waarbij u helemaal tot rust kunt komen. De bootreis naar Schiermonnikoog duurt slechts 45 minuten en is op zich al een uitje. 

We hopen dat u zult genieten van dit prachtige eiland, de rust, de zee en natuurlijk onze gezellige huisjes Pien, Jolijn en Maartje. Onze huisjes zijn ook geschikt voor mensen met een handicap.

Nieuw: in al onze huisjes is internet verbinding.U kunt uw laptop meenemen!  


Schiermonnikoog

- Het eiland met de breedste stranden van Europa
- Het mooiste eiland van Nederland
- Autovrij
- Ideal uitgangspunt voor boottochten over de Wadden
- Prachtige wandel- en fietsroutes
- De ideale pleisterplaats voor weidevolgels
- Met de watertaxi snel en makkelijk naar andere eilanden

Inlichtingen 06 - 53 316 594