post title
  • 21 augustus 2015
  • jaarlingen

Nieuw Zweeds record voor Fortune Boko

Op de baan van Solvalla heeft Fortune Boko (Conway Hall - Bahama Boko) een nieuw Zweeds record voor driejarigen in de boeken gebracht. Bij zijn eerste start voor trainer Björn Goop zegevierde de hengst in de Sandå - Ibrahim Paschas Lopp in een kilometertijd van 1.12,1 over 2.100 meter. Daarmee verbeterde hij het oude record, dat in handen was van Zola Boko, met 0,6 seconden. Fortune Boko verdiende met zijn zege 100.000 Zweedse Kronen en is direct één van de grote favorieten voor het Kriterium later dit jaar.

Fortune Boko is een driejarige hengst van Conway Hall uit Bahama Boko. Daarmee is hij de halfbroer van Hortense F Boko. Deze merrie, die we samen fokten met John Bootsman van de Boko Stables, heeft Quite Easy als vader. Hortense F Boko zal op 10 oktober 2015, tijdens de Grand Prix Sale in Hamburg, ter veiling worden aangeboden.

 

post title
  • 25 oktober 2014
  • fokprodukten

Delphine Flevo wint Breeders Crown

Met de winst in de Breeders Crown D voor merries heeft Delphine Flevo de kroon op een fantastisch jaar gezet. De dochter van Sugar Trader veroverde op de baan van Victoria Park de jaargangskroon bij de merries in een kilometertijd van 1.15,5 over 2.100 meter. De zege was goed voor een premie van 5.700 euro.


post title
  • 21 augustus 2015
  • jaarlingen

Flevofarm jaarlingen op de foto!

Onlangs kregen we op de Flevofarm bezoek van Team Huybers, de hoffotograaf als het gaat om drafsportfotograie. De opdracht voor Bas en Erik Huybers was om de Flevofarm jaarlingen uitgebreid en zo mooi mogelijk op de foto te zetten. Onze jaarlingen komen in het najaar allen in de veiling en met de beelden van Team Huybers stellen ze zich optimaal aan potentiële kopers voor. Op de website www.jaarlingen.nl kunt u de jaarlingen en de vruchten van het werk van Team Huybers bekijken!