Dekhengsten 2018

Voor meer info (2017) over de betreffende hengst klikt u op de knop onder in het kader van iedere hengst. De samenstelling van deze lijst, alsmede de dek- en veulengelden, kunnen in de aanloop naar het dekseizoen nog wijzigen. Aan degegevens in deze lijst kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra informatie m.b.t. dekkingen en beschikbaarheid.

** uitsluitend beschikbaar middels vers sperma

Alle prijzen zijn onder voorbehoud en excl. BTW.

Een groot aantal hengsten van de Flevofarm is genomineerd voor de Duitse en/of Zweedse Breeders Crown

De bij de Flevofarm aangeboden merries dienen, naast entingen voor influzenza en tetanus, te zijn geënt voor rhinopneunomie.

De stallingskosten bij Flevofarm gedurende het dekseizoen zijn voor merries met veulen €. 12,50 per dag. Voor merrie zonder veulen €. 11,00 per dag. Afveulenen €. 280,00. Prijswijzigingen voorbehouden.

Bovenstaande dek- en veulengelden zijn inclusief dierenartskosten voor folikelcontrole, inseminatie en echografie. Overige dierenartskosten zijn niet inbegrepen. Veterinaire begeleiding door Astrid Bos.

Bij het gebruik van vers sperma (van buitenlandse hengsten) worden door de Flevofarm koeriers- en transportkosten in rekening gebracht. De hoogte van dit bedrag, afhankelijk van de wijze van transport, wordt in overleg met de klant vastgesteld. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden. Flevofarm en de familie Iwema aanvaarden geen aansprakelijkheid voor paarden in pension.