Een kijkje achter de schermen.

De Flevofarm Club is een relatief nieuw initiatief van de Flevofarm. Het idee ontstond in 2011. Na de wederopstanding van de drafbaan in Wolvega onder de naam Victoria Park, ondersteunde de Flevofarm de initiatieven van Casper en Annemiek Veldink en John Bootsman met de adoptie van een koersdag onder de naam Flevofarmdag.

Om dit initiatief een permanent karakter te geven werd de Flevofarm Club in het leven geroepen. De Flevofarm Club is bedoeld voor fokkers en andere drafsport liefhebbers die samen de drafsport in al z'n facetten kunnen beleven.

Naast de Flevofarmdag op Victoria Park, waar de leden van de Flevofarm Club, onder het genot van een hapje en een drankje, genieten van prachtige drafsport in een ongedwongen sfeer, sponsort de Flevofarm Club tevens een grote koers tijdens deze meeting. Op die manier ondersteunt de Flevofarm Club de gehele Nederlandse drafsport.

Daarnaast organiseren we een jaarlijkse "open dag" op de Flevofarm. Voorafgaand aan de grasbaanmeeting in het Noord Groningse dorp Eenrum, is ieder lid van de Flevofarm Club van harte welkom op onze stoeterij. Naast een rondleiding krijgt een ieder de gelegenheid om meer te weten te komen over het reilen en zeilen van een professionele stoeterij. Vervolgens gaat het richting de baan in Eenrum alwaar men kan genieten van het koersen op gras. In een speciale VIP-tent worden de leden voorzien van culinaire hoogstandjes.

Verder organiseert de Flevofarm Club een jaarlijkse excursie. In 2012 werden de entrainementen van Jeroen Engwerda en Bas Crebas bezocht. Ook daar kregen de leden een rondleiding en werd men op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op beide entrainementen. Ook de vorderingen van de klassieke jaargangen werden besproken.

De Flevofarm Club biedt u de mogelijkheid om de Nederlandse drafsport te ondersteunen en daarnaast onze unieke sport op een nét wat andere wijze te beleven.

Ook u kunt lid worden van de Flevofarm Club. Met een jaarlijkse donatie van 100 euro bent u al lid. Eventuele extra lidmaatschappen kosten slechts 50 euro per extra lid.

Via onze website houden wij u op de hoogte van al het nieuws rond de Flevofarm Club. Dat wilt u zeker niet missen!


Kies ook voor de Flevofarm

- de beste internationale dekhengsten
- internatinaal toonaangevende fokkerij
- de betse opfok van uw veulens en jaarlingen
- uitmuntende medische begeleiding
- ongekende service

Inlichtingen 06 - 53 316 594